Festlokaler i Tollered | Lerum

Tio minuter från centrala Lerum ligger bruksorten Tollered. Här hittar du sex stycken festlokaler i olika storlekar och av olika karaktär – alla inramade av en unik kulturhistorisk miljö. Välj den som passar just dig och ditt sällskap bäst. Kolla runt och kontakta oss gärna om du vill veta mer, eller rent av boka in ett besök i någon av lokalerna.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Gamla kontoret

Lämpligt antal personer:

Kaféet: 20 personer

Bergasalen: 70-80 personer

 

Volrath Bergs väg 9, Tollered

Telefonnummer: 0703 222 987

Mailadress: info@bergasalentollered.se

Webbplats

Läs mer

Letar du lokaler med charm och historia? Gamla Kontoret uppfördes 1845 av Nääs Fabriker och omvandlades på sent 1940-tal till fritids- och samlingslokaler för fabrikens anställda. En trappa upp hittar du den rymliga Bergasalen med plats för 70-80 gäster.

 

Här är generöst med fönster och högt i tak. Nymålat i neutrala färger så att du lätt kan skapa din egen atmosfär. Kaféet intill med vackra kryssvalv i taket rymmer 20 personer.

 

Porslin, glas, bestick för stora och små festdukningar finns, samt ett fullt utrustat pentry och serveringsrum med städutrustning. Medtag egen mat och dryck.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Smedjan

Lämpligt antal personer: 20-70

 

J T Bergs Väg 12, Tollered

hej@smedjanitollered.se

0707 24 46 20

Webbplats

Läs mer

I en rustik Smedja från 1833 har eldstaden och städet fått nytt liv tillsammans med scenen och baren. Lokalen är komplett utrustad med bestick, glas, tallrikar, stolar och bord för 60 personer.

 

Här kan du duka för mingel på vår ute-terrass intill forsen Tollereds ström som är vackert upplyst på kvällen. Ta med egen mat och alkohol eller låt oss arrangera åt dig. Ljud- och ljusanläggning finns för uthyrning och städning kan du köpa till.

 

Välkommen till Smedjan – vi har många järn i elden.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Öfvre fabriken

Mailadress: info@naasevent.se 

Tel: 0725 – 34 46 66

Carl Hansson

Webbplats

Läs mer

I källarvalven under Övre fabriken i Tollered finns denna festlokal. Lokalen vi förmedlar byggdes 1833, vilket gör Övre fabriken till Sveriges äldsta bevarade spinneribyggnad.

 

Detta är en av Sveriges mest spektakulära festlokaler. Forsande vatten, spegeldamm och vackra belysta fasader får du på köpet.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Dansbanan

Adress:  Gamla Sågvägen 1, Tollered

Mailadress: info@tolleredsif.se

Telefon: Marina Åsman, 0730 44 12 14

Läs mer

Hyr en hel folkpark. Dansbanan ligger fantastiskt beläget i en sluttning invid Spinnarvallen i Tollered. Storheter som Siv Malmqvist, Calle Jularbo, Miriam Bryant, Kapten Röd och Jokkmokks Jocke har förgyllt sommarkvällarna sedan 1944.

 

I anslutning till dansbanan finns ett cafe för dig som vill medtaga egen mat o dryck. Vi hjälper dig gärna att arrangera.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Sjölyckan / Båthuset

Mailadress: info@sjolyckan.se

Telefon: 0302-32363

Webbplats

Läs mer

 I vårt båthus finns det plats för upp till 70 gäster! Här finns den senaste tekniken, den vackraste sjöutsikten, den största terrassen och den finaste gräsmattan. Restaurangkök i källaren som går att hyra till.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Festlokalen Nääs Fabriker

Lämpligt antal personer: Upp till 160 personer

 

Spinnerivägen 1, Tollered

bokning@naasfabriker.se

Telefon: 031-799 63 10

Webbplats

Läs mer

Få andra platser kan erbjuda den atmosfär som finns på Nääs Fabriker, en atmosfär som direkt sätter stämningen på firandet, oavsett om det är bröllop, studentmottagning, företagsfest, dop eller 50-årsmiddag. Den historiska och vackra miljön gör förstås sitt till, men lika viktigt är hotellets goda mat och vår rutinerade och omtänksamma personal med känsla för varje liten detalj.

 

Vår mångsidiga festlokal med stora glasfönster ut mot sjön har plats för upp till 160 personer. Lokalen är delbar i två och går att anpassa efter önskemål.

 

Ingen fest är den andra lik. När ni väl bestämt er för att lägga festen hos oss är ni välkomna hit för en genomgång, diskutera meny, drycker, dukning m.m. Vi har arrangerat många fester genom åren och fått stor rutin och erfarenhet av både små och stora arrangemang. Genom detta kan vi garantera att allt praktiskt runt omkring festen funkar smidigt och problemfritt och att ni får er fest precis som ni vill ha den.

Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum
Festlokaler Lerum

Udden i Tollered

Mailadress: info@uddenitollered.se

 Telefon: 0731-40 55 47

Sven Hansson

Webbplats

Läs mer

Flera kilometer in i Tollereds skogar, vid stranden av sjön Torskabotten finns denna helt unika anläggning med plats för 200 gäster i stora salen. 15 enkel- och dubbelrum för ca 30 personer, fullutrustat restaurangkök, sjöbastu och stora utomhusytor.

Karta över de olika lokalerna