Catering & Mat

Bygden är full av kreativa matkonstnärer som passar alla typer av fester. Food trucks, fine dining eller BBQ. Kontakta oss så får du en skräddarsydd matupplevelser för dig och dina gäster.

Catering
Catering
Catering

Hilma & Evert

Telefon: 0708 – 79 12 19

Mail: info@hilmaochevert.se

Webbplats

Läs mer

Frukost, fika, mellanmål, lunch eller after-work med jobbet? Vi erbjuder smakfulla cateringpaket till både företag och privatpersoner i små som stora sällskap. Vi hjälper dig också med din middagsbjudning, bröllopsfest, barnens examensmiddag eller när det är dags fira familjens jubilar.

 

Vårt kök ligger i Övfre Fabriken mitt i Tollered. I det stora gamla stenhuset från 1800-talet, som förr huserade ett bomullsspinneri, lagar vi mat från grunden med säsongens lokala skafferi som bas. Då och då bjuder vi också in till matlagningskvällar och kurser för mindre sällskap av såväl stora som små kockar, bagare och konditorer.

 

När du bokar en av våra festmenyer ingår det alltid ett startmöte där vi går igenom er fest och era önskemål för mat och dryck. Ni får då också möjlighet att provsmaka några av rätterna för att lättare hitta just era favoriter.

 

Vill du hyra till porslin, serveringspersonal eller något annat för din fest, hjälper vi gärna till även med detta.

 

Faktura för att vara med kan ni skicka till mig på denna mail. Organisationsnummer 559250-7338

Catering
Catering
Catering

Parkner gastronomi

Telefon: 0707 – 25 19 88

Mail: camilla@parkner.se

Webbplats

Läs mer

Parkner gastronomi drivs av Camilla Parkner, före detta kökschef på stjärnkrogen Basement. Med många års erfarenhet, mycket kunskap och en gedigen meritlista fixar Camilla och hennes team maten ni och era gäster aldrig glömmer.

 

Vi lagar mat till företag och privatpersoner vid alla festliga tillfällen och events. Vi inspireras av säsongen och råvaran är alltid i fokus. Vi värdesätter kvalitét och gillar att arbeta med svenska råvaror så mycket som möjligt, vi använder mycket ekologiskt, närproducerat och i säsong till och med egenodlat i vår matlagning.

 

Vi skräddarsyr varje event i en dialog med er. Önskar ni en buffé som lämnas eller sköts av personal? Vill ni ha kockar som grillar eller lagar en trerätters middag? Önskar ni serveringspersonal? Möjligheterna är många och tillsammans komponerar vi det bästa för just er fest. Vi sköter allt kring maten på ett proffsigt sätt och låter er släppa den biten, slappna av och fokusera på era gäster.

Catering
Catering
Catering

Swedish Taco

Mobil: 0708 – 27 10 10
Mail: info@swedishtaco.se

Webbplats

Läs mer

Ur den blågula vagnen serveras god och fräsch snabbmat där vi tar fram det bästa ur Tacosen vi äter här i Sverige. Nya kombinationer, oväntade smaker och alltid med service som högsta prioritet. Utöver våra signaturrätter som syns på bilderna, har vi också möjlighet att göra en mer exklusiv meny åt exempelvis bröllop eller finare tillställningar.


Önskas en matupplevelse till ditt event så tveka inte att höra av dig till oss. Beskriv vilken typ av tillställning ni planerar, så återkommer vi med en offert efter era behov.

Catering
Catering
Catering

Unossons Charkuteri

Öppettider:
Måndag – fredag 09-18
Lördag 09-14

 

Telefon: 0708 – 44 43 23
Adress: Ruriks Holms väg 6F 44830 Floda

Webbplats

Läs mer

Vi har ett stort och härligt utbud av godsaker för alla högtider. Det mesta tillverkar vi själva här i vårt charkuteri. Vi har färdiga bufféförslag, men du kan också kontakta oss för en skräddarsydd middag.

 

Våra grillmästare kommer gärna ut på din fest och lagar mat över öppen eld och under bar himmel. Prata med oss så syr vi ihop en lösning som passar er tillställning.

Catering
Catering
Catering

Lerumsdelikatessen

Öppettider:
Måndag-fredag 7-16
Lördag 9-12, (endast för avhämtning av beställda varor)

 

Telefon: 0302-232 30

Adress: Stenvägen 8
443 61 Stenkullen

Webbplats

Läs mer

Vi har stor erfarenhet av alla sorters tillställningar, t.ex dop, bröllop, temafester, företagsluncher och mingel. Vi lagar all mat med kärlek och omsorg av de bästa råvarorna. Vi ombesörjer allt inom catering: porslin, personal, utkörning och kock på plats. Högsta kvalitet och bästa service – för en lyckad fest! Ring oss gärna för en personlig kontakt när det gäller er catering: 0302-232 30.

 

Till Lerumsdelikatessen kan du dessutom komma och äta frukost och lunch eller bara ta en fika. Vi har frallor, räksmörgåsar, smörgåstårtor, sallader, hemlagad lasagne, pajer och mycket mer. Allt finns också för take away.